back to top

Festivalul Chitarelor – în memoria lui Iurie Sadovnic

Pentru al treilea an consecutiv, satul Lopatna, Raionul Orhei va fi gazda unui eveniment deosebit Festivalul Chitarelor, în memoria marelui artist Iurie Sadovnic.

Astfel, toți doritorii sunt așteptați pe 24 august, începând cu ora 12:00, pe malul râului Nistru în satul Lopatna, un loc de o frumusețe deosebită pentru a savura muzică de calitate la Festivalul Chitarelor.

festivalul chitarelor iurie sadovnic
FOTO: Facebook.com/Festivalul Chitarelor,in memoriam Iurie Sadovnic

Festivalul Chitarelor – cine va urca pe scenă

Atmosfera incendiară va fi menținută de multă muzică bună, pop, rock, folk și cântece haiducești.

Pe scena de la Festivalul Chitarelor va urca Nicu Țărnă și Gândul Mâței, ulterior vor evolua Pavel Stratan, formația ACORD, Român Zez Cover Band, Gicu Cimbir, Ricu Vodă, Sergiu Țurcanu și Onix Band, oaspeții din România Trupa „ALB NEGRU, Emeric Imre și mulți, mulți alții.

Programul va fi unul spectaculos și va include prestații de neuitat a celor mai profesioniste chitare din Republica Moldova și România.

În cele din urmă, Festivalul Chitarelor va culmina cu tradiționalul rug de noapte, în preajma cărui vă fi instalată zona microfonului liber, unde amatorii vor putea interpreta piese la chitară.

rugul haiducului

Accesul Festivalul Chitarelor

Așa cum ne-am obișnuit și la edițiile anterioare, și în acest an intrarea la Festivalul Chitarelor este gratuită pentru toți cei care doresc să se alăture acestui eveniment deosebit.

Despre mai multe evenimente organizate în Moldova găsești pe acest link.

festivalul chitarelor Lopatna orhei

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă