back to top

Un documentar despre Moldova va fi lansat pe Netflix

Un documentar despre Republica Moldova, intitulat Flavours of Moldova ar urma să apară pe Netflix, în 2025.

Documentar despre Moldova

Producția video, în traducere Aromele Moldovei, va fi realizată de aceeași producători care au creat și Flavours of Romania.

Documentarul despre Moldova va avea doar două episoade în care vor fi explorate cele mai frumoase locuri de vizitat din Moldova, poveștile autentice ale moldovenilor și, bineînțeles, bogăția noastră culinară.

mancare traditionala
FOTO: ipn.md

Prin intermediul acestui documentar, țara va fi prezentată publicului internațional într-o lumină nouă, punând accent pe tradițiile locale și pe peisajele noastre spectaculoase.

orheiul vechi rezervatie
FOTO: pandatur.md

Pentru că documentarul va avea doar două episoade, colaborăm cu Asociatia Nationala pentru Turism Receptor si Intern dar și alte organizații din domeniu pentru a întocmi o listă de destinații turistice deosebite, de la nord la sud, a anunțat Stella Jemna, reprezentantă a R. Moldova în cadrul Fondului pentru întreprinderi americane Ucraina-Moldova, printr-o postare pe Facebook.

Documentarul despre Moldova va fi finanțat de Fondul pentru întreprinderi americane Ucraina-Moldova, alături de alți doi sponsori.

Flavours of Romania este un documentar de călătorie disponibil pe Netflix, care explorează frumusețea și diversitatea culturală a României. Acest documentar prezintă peisaje spectaculoase, tradiții unice, oameni autentici și bogăția culinară a fiecărei regiuni a României.

Seria are 9 episoade, fiecare concentrându-se pe câte o regiune istorică, cum ar fi Transilvania, Bucovina, Maramureș și Dobrogea, capturând esența autentică a locurilor și a oamenilor.

Mai multe știri găsești pe acest link.

Alte articole

rezervația naturală codrii straseni

Rezervația Codrii – inima verde a Moldovei 

Aflată în regiunea centrală, Rezervația Codrii este nu doar un laborator științific, ci și un tezaur natural care protejează un genofond de mare valoare...
Știri
2
min.
moldova business week chisinau 2024

Moldova în Global Soft Power Index

La începutul acestui an, Republica Moldova a făcut un pas semnificativ în consolidarea imaginii sale internaționale, intrând în prestigiosul clasament Global Soft Power Index...
Știri
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă