back to top

Festivalul Covorului și Portului Național la Mihăileni

Dacă ești îndrăgostit de Moldova și tradițiile sale, vino la Festivalul Covorului și Portului Național, care va avea loc mâine, 18 august, cu începere de la orele 10.00, la Mihăileni raionul Râșcani.

Ce te așteaptă la festival

Festivalul Covorului și Portului Național a ajuns la cea de-a IX-a ediție. În cadrul acestui eveniment unic, vei avea ocazia să descoperi un expo-târg cu meșteri populari din întreaga țară și de peste hotare.

festivalul covorului mihaileni
FOTO: esp.md

Aici, vei putea găsi cadouri unice pentru cei dragi, dar și obiecte de artă tradițională pentru propria ta colecție. Mai mult, printre minunățiile expuse vei descoperi:

  • Ii tradiționale cusute cu migală
  • Ceramică pictată cu motive autentice
  • Bijuterii artizanale
  • Obiecte din lemn sculptat

În continuare, Festivalul va fi completat de muzică populară și de bucate tradiționale delicioase, specifice localităților participante. Atmosfera va fi una plină de viață și culoare, perfectă pentru a te conecta cu rădăcinile noastre culturale.

festivalul covorului si portului popular
FOTO. esp.md

Accesul la Festivalul Covorului și Portului Național

Îmbracă-te de sărbătoare și alătură-te pentru o zi de poveste în mijlocul tradițiilor noastre autentice. Festivalul Covorului și Portului Național de la Mihăileni este locul unde moștenirea noastră culturală prinde viață.

Festivalul Covorului și Portului Național se va desfășura pe teritoriul parcului din localitate, iar accesul la eveniment este GRATUIT.

festivalul covorului și portului popular
FOTO: mihaileni.m

Despre mai multe evenimente găsești accesând acest link.

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă