back to top

Dezvoltarea turismului rural – granturi de până la 100 000 MDL

A fost lansată cea de-a cincea ediție a concursului de granturi pentru dezvoltarea turismului rural, dedicat pensiunilor turistice, ONG-urilor și autorităților publice locale (APL) și are ca scop diversificarea și dezvoltarea serviciilor turistice și adăugarea de valoare experiențelor existente.

Granturi pentru dezvoltarea turismului rural

EFES Moldova în parteneriat cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM), lansează ediția a cincea a concursului de granturi #PrieteneștePentruTurism.

Totodată, APL-urile sunt invitate să contribuie cu dublul sumei accesate pentru susținerea obiectivelor turistice din zonele lor.

concurs de granturi turism
FOTO: antrim.md

Granturile sunt destinate dezvoltării pensiunilor rurale și proiectelor APL-urilor locale. Valoarea maximă a unui grant este de 100.000 MDL. Documentele necesare includ cererea de grant, bugetul, setul de fotografii și certificatele relevante.

Mai întâi, pentru a fi eligibili, solicitanții trebuie să fie înregistrați legal, să respecte legislația contabilă și să nu aibă datorii la bugetul de stat. Programul este deschis și pentru ONG-uri și APL-uri cu potențial turistic.

Proiectele pot include dezvoltarea zonelor de agrement, restaurarea elementelor arhitecturale, reparații, crearea de trasee turistice și diversificarea activităților pentru turiști.

Documentele necesare trebuie trimise la adresa de e-mail: [email protected], între 15 august și 15 septembrie 2024, ora 17:00.

Beneficiarii vor fi anunțați pe 27 septembrie 2024, de Ziua Mondială a Turismului, pe paginile oficiale Efes Moldova și ANTRIM.

Pentru detalii suplimentare, contactați: [email protected].

Pentru mai multe noutăți despre granturi accesați acest link.

Alte articole

rezervația naturală codrii straseni

Rezervația Codrii – inima verde a Moldovei 

Aflată în regiunea centrală, Rezervația Codrii este nu doar un laborator științific, ci și un tezaur natural care protejează un genofond de mare valoare...
Știri
2
min.
moldova business week chisinau 2024

Moldova în Global Soft Power Index

La începutul acestui an, Republica Moldova a făcut un pas semnificativ în consolidarea imaginii sale internaționale, intrând în prestigiosul clasament Global Soft Power Index...
Știri
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă