back to top

Concurs foto Wiki Loves Monuments Moldova

Dacă aveți fotografii cu monumentele ocrotite de stat din Republica Moldova, acum aveți ocazia să le înscrieți în concursul foto Wiki Loves Monuments Moldova. Concursul se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie 2024.

Concursul foto Wiki Loves Monuments Moldova este o oportunitate unică de a premia cele mai bune fotografii ale monumentelor naționale pe Wikipedia.

Astfel, contribui la îmbogățirea paginilor Wikipedia cu imagini valoroase și la promovarea patrimoniului cultural al țării.

Un exemplu de succes al ediției din 2022 este Iurie Șveț, a cărui fotografie realizată la Muzeul Satului din Chișinău a obținut locul 11 din cele mai bune 15 imagini la nivel global.

concurs-foto-wiki-loves-monuments-moldova
FOTO: wlm.moldova

Aceasta a fost prima recunoaștere internațională pentru Moldova în cadrul concursului Wiki Loves Monuments.

Dacă și tu ești pasionat de fotografie și monumente istorice, te invităm să îți arăți creativitatea. Capturează frumusețea și istoria monumentelor care te impresionează și poți câștiga unul dintre premiile oferite de Wiki Loves Monuments Moldova.

Nu rata această șansă de a contribui la promovarea patrimoniului național și de a fi premiat pentru talentul tău fotografic.

Găsești mai multe informații despre turism pe acest link.

Alte articole

rezervația naturală codrii straseni

Rezervația Codrii – inima verde a Moldovei 

Aflată în regiunea centrală, Rezervația Codrii este nu doar un laborator științific, ci și un tezaur natural care protejează un genofond de mare valoare...
Știri
2
min.
moldova business week chisinau 2024

Moldova în Global Soft Power Index

La începutul acestui an, Republica Moldova a făcut un pas semnificativ în consolidarea imaginii sale internaționale, intrând în prestigiosul clasament Global Soft Power Index...
Știri
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă