back to top

Festivalul Vinului de Autor – masterclass-uri cu somelieri de top

Festivalul Vinului de Autor, care va avea loc pe 7 și 8 septembrie, te așteaptă să descoperi secretele vinului alături de experți de renume din domeniul somelieriei.

În cadrul acestui eveniment exclusivist, vei avea ocazia să participi la masterclass-uri educative, unde vei explora gusturi, arome și culori rafinate, învățând despre pairingurile ideale între vin și mâncare.

Festivalul Vinului de Autor, Ziua 1 – 7 septembrie 2024

Mihai Druță – Somelier de top și antreprenor, fondator al Asociației de Somelieri din Republica Moldova, Mihai ne va ghida în descoperirea subtilităților vinului.

Cu titlul de degustator etalon și recunoscut ca unul dintre cei mai buni 5 degustatori din lume, Mihai crede că „un somelier este un degustător de emoții”.

Pregătește-te pentru o călătorie prin universul gustului și aromei vinului, sub îndrumarea sa expertă.

Nicolae Luca – Doctor și conferențiar universitar, Nicolae este un veritabil cavaler al vinului, dedicat formării somelierilor și promovării culturii vinului.

În primul rând, în cadrul masterclass-ului său, vei descoperi secretele vinificației și vei învăța cum să asociezi vinul cu bucatele tradiționale moldovenești.

Mai mult, acum ai oportunitatea unică de a învăța de la unul dintre cei mai respectați experți în domeniu.

Ziua 2 – 8 Septembrie 2024

Andrei Cibotaru – Somelier recunoscut la nivel internațional, autor al blogului „Fine Wine” și jurat la competiții prestigioase de vinuri precum Berliner Wein Trophy și Concours Mondial de Bruxelles.

Andrei va conduce două masterclass-uri în această zi, oferind o analiză detaliată a vinurilor, concentrându-se pe gust, aromă și culoare, oferindu-ți o perspectivă aprofundată asupra artei degustării vinului.

Nu rata ocazia unică de a învăța de la cei mai buni în domeniu și de a te aprofunda în cunoștințele despre vinuri.

Biletele sunt deja disponibile pe iTicket. Mergi pe acest link pentru a fi în temă cu evenimentele care se organizează la noi în țară.

Festivalul Vinului de Autor

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă