back to top

Cină sub stele în livada din Călărași

Agropensiunea Crâșma Trei Fântâni, din satul Hoginești, raionul Călărași, vă invită la o cină în livadă sub cerul liber, cu muzică live și bucate alese .

Cină în Livadă

Astfel, sâmbătă, 31 august, într-un cadru natural idilic, sunetele delicate ale muzicii instrumentale live vor acompania cel mai frumos apus, creând o atmosferă de liniște și serenitate.

Evenimentul promite un meniu rafinat, care va încânta simțurile.

Începând cu un aperitiv de bun venit, veți savura un mix de cașcavaluri fine, salamuri italienești și fructe BIO, alături de un pahar de ATU Spumant brut.

În continuare vă veți delecta cu un risotto savuros, îmbogățit cu prune și cârnăciori, totul desăvârșit într-o cremă de parmezan, acompaniat de ATU Gewürztraminer.

În încheiere, piesa de rezistență a serii va fi ceafa de porc la grătar, servită cu un sos dulce-acrișor de prune și o salată verde proaspătă, perfect asociată cu un pahar de ATU Cabernet Sauvignon.

Pentru detalii și rezervări apelați la nr de tel: +373 691 84 450.

Te-ar putea interesa și acest eveniment Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOpera.

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă