back to top

Drumeție la Molovata Nouă – aventură și relaxare

Descoperiți frumusețea neatinsă de la Molovata Nouă într-o drumeție palpitantă de 12 km, unde veți străbate peisaje spectaculoase, cu râul Nistru unduindu-se alături, ca un ghid tăcut.

Drumeția se va desfășura sâmbătă, 31 august și promite să fie o experiență de neuitat. Mai mult, la finalul traseului, veți avea ocazia să faceți o baie în apa răcoritoare a Nistrului.

Totodată, călătoria va continuă cu o incursiune în cultura locală, vizitând Muzeul Țăranului, unde poveștile trecutului prind viață.

muzeul țăranului
FOTO: muzeultaranului.md

Iar în încheiere, apogeul aventurii va include o croazieră la bordul unei bărci. Aici vă veți delecta papilele gustative cu bucate alese și vin. .

Cu transportul inclus din și spre Chișinău, această zi promite să fie o evadare completă din cotidian.

Potrivit organizatorilor, prețul unul bilet este de 850 de lei cu transport și mese incluse. Pentru detalii referitor la rezervări apelați nr de Tel: +373 60 828 103.

Te-ar putea interesa și acest eveniment: Jazz la Butuceni – spunem adio verii pe note de jazz.

Alte articole

hanul hanganu pensiune lalova rezina

Hanul Hanganu – refugiu tradițional și ospitalitate caldă

Într-un colț pitoresc al Republicii Moldova, la doar o oră și jumătate de Chișinău, veți descoperi un loc de poveste, perfect pentru cei care...
Turism
2
min.
insula inima m Moldovei naslavcea

Naslavcea – tărâmul comorilor ascunse ale naturii

Naslavcea, cel mai nordic punct al Republicii Moldova, situat în raionul Ocnița, impresionează prin frumusețea sa naturală unică. Satul este împărțit de râul Kisarău,...
Turism
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă