back to top

Bostaniada 2024 – Festivalul Etno – Gastronomic al Toamnei

Cel mai colorat eveniment al toamnei, Festivalul Etno-Gastronomic Bostaniada 2024, va avea loc pe 28 și 29 septembrie, la Agropensiune Bostaniada, de pe malul lacului Bălăbănești, raionul Criuleni.

Un festival plin de culoare, arome și tradiții, unde dovlecii vor fi vedetele principale, iar vizitatorii vor putea savura mâncăruri delicioase, produse artizanale și momente culturale unice.

bostaniada 2024 criuleni bostani
FOTO: Facebook.com/ Agropensiunea „Bostaniada”

Evenimentul cultural etno gastronomic este cunoscut de publicul larg și mult așteptat. Festivalul pune accent pe promovarea dovleacului și a produselor autohtone, dar și pe turismul rural.

bostaniada criuleni expozitie bostani
FOTO: Facebook.com/ Agropensiunea „Bostaniada”

Astfel, timp de 2 zile de weekend, vizitatorii se vor bucura de un program artistic divers, cu ansambluri folclorice, târguri de meșteșugari, zone de joacă pentru copii și expoziții impresionante de bostani.

Atmosfera va fi completată de plăcintele cu dovleac, vinul tulburel și alte preparate tradiționale moldovenești. Vom reveni cu detalii referitor la program și prețul biletelor.

Te-ar putea interesa și acest articol Vasile Spînu: Creștem cel mai mare dovleac, va avea peste 700 kg

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă