back to top

Ziua Independenței – trei zile de spectacole

Ziua Independenței Republicii Moldova va fi sărbătorită cu un program cultural special pe 26, 27 și 28 august, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Pe 26 august, va avea loc un concert de muzică electronică susținut de artiști de renume precum Magic Flowers, GOLAN, Subcarpați și Andrew Rayel.

Pe 27 august, de Ziua Independenței, Moldovan National Youth Orchestra, alături de colaborări între artiști locali și internaționali, va aduce muzică de calitate, iar invitatul special va fi Loreen, câștigătoarea Eurovision din Suedia.

Încheiem sărbătoarea pe 28 august cu formațiile Alternosfera, Vama și Okean Elzy, care vor încinge atmosfera în centrul orașului.

Toate concertele vor începe la ora 18:00.

La 27 august 1991 în decursul procesului de destrămare a URSS-ului, Republica Moldova și-a declarat independența, devenind un stat-membru al ONU.

Dacă ești interesat de evenimentele din Moldova, le poți descoperi accesând acest link.

ziua independentei concert
FOTO: mc.gov.md

Alte articole

rezervația naturală codrii straseni

Rezervația Codrii – inima verde a Moldovei 

Aflată în regiunea centrală, Rezervația Codrii este nu doar un laborator științific, ci și un tezaur natural care protejează un genofond de mare valoare...
Știri
2
min.
moldova business week chisinau 2024

Moldova în Global Soft Power Index

La începutul acestui an, Republica Moldova a făcut un pas semnificativ în consolidarea imaginii sale internaționale, intrând în prestigiosul clasament Global Soft Power Index...
Știri
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă