back to top

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu – la Teatrul Verde

Pe 23 august, la ora 19:00, LUPII lui Calancea și Surorile Osoianu ne invită la Teatrul Verde din Chișinău pentru o seară de neuitat.

Acest spectacol promite o călătorie muzicală în care ritmurile puternice și pline de energie ale Lupilor lui Calancea se vor îmbina armonios cu tradițiile autentice ale Surorilor Osoianu.

lupii calancea surorile osoianu concert
FOTO: iticket.md

Invitatul special al serii, GUZ, va aduce un plus de emoție și intensitate, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare a sufletului și a tradiției.

Pe lângă muzică, vei fi surprins de efectele vizuale captivante, energia de pe scenă și atmosfera caldă care va uni publicul într-o poveste despre folclorul nostru.

lupii lui calancea concert teatrul verde
FOTO: facebook.com/lupiiluialexcalancea

Nu rata acest eveniment unic, ce îți va trezi mândria de a fi parte din tradițiile și valorile culturale ale Moldovei. Încheie săptămâna frumos.

Evenimentul se va desfășura la Teatrul Verde din Chișinău, începând cu orele 19:00. Biletele sunt disponibile pe iTicket.

Accesează acest link pentru a afla despre evenimentele organizate în Republica Moldova.

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă