back to top

Drapelul Moldovei – proiectat pe o clădire din Brazilia

Cu ocazia celei de-a 33-a aniversări a Zilei Independenței Republicii Moldova, simbolurile naționale Drapelul și Pomului Vieții au fost proiectate pe o clădire emblematică din São Paulo, Brazilia.

Evenimentul este o expresie de respect și prețuire pentru cultura și identitatea Republicii Moldova, aducând un omagiu impresionant țării noastre într-o metropolă internațională.

Mesajul de unitate și mândrie națională a fost transmis cu căldură, transformând sărbătoarea într-un moment de neuitat pentru moldovenii din diaspora și nu numai.

„Acest gest remarcabil a fost organizat de Consulul Onorific al Republicii Moldova în Brazilia, domnul Flavio Mendes Bitelman, un prieten devotat al poporului nostru cu rădăcini basarabene”, a scris pe Facebook Larisa Miculeț, ambasadoarea R. Moldova în Irlanda.

Alte articole

rezervația naturală codrii straseni

Rezervația Codrii – inima verde a Moldovei 

Aflată în regiunea centrală, Rezervația Codrii este nu doar un laborator științific, ci și un tezaur natural care protejează un genofond de mare valoare...
Știri
2
min.
moldova business week chisinau 2024

Moldova în Global Soft Power Index

La începutul acestui an, Republica Moldova a făcut un pas semnificativ în consolidarea imaginii sale internaționale, intrând în prestigiosul clasament Global Soft Power Index...
Știri
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă