back to top

Moldova Tourism Forum – pacea prin turism

Moldova Tourism Forum – Turismul și Pacea este cel mai important eveniment dedicat industriei turismului din țara noastră. Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii pe 27 septembrie 2024.

Moldova Tourism Forum

Forumul își propune să evidențieze rolul esențial al turismului ca un motor al păcii, înțelegerii și solidarității între culturi și națiuni. Prin prezentările și discursurile experților, vom descoperi cum turismul poate construi punți între oameni și contribui la un viitor pașnic și prosper.

Experți și actori din domeniul turismului vor susține prezentări care vor stabili perspectivele pentru evoluția turismului în Republica Moldova.

Acestea vor fi axate pe tendințele globale, bunele practici, inovațiile tehnologice și turismul ca instrument de diplomație, precum și pe alte aspecte care pot influența dezvoltarea unei industrii turistice durabile și valoroase pentru economie și societate.

Paneluri de discuții:

Turismul pentru comunități rurale reziliente și durabile în contextul aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană
Tehnologia în turism: Inovații tehnologice care transformă industria turismului
Turismul – instrument de diplomație: Educația pentru pace prin turism

În concluzie, acest forum reprezintă o invitație deschisă pentru toți cei care cred în puterea turismului de a promova armonia globală și de a construi un viitor comun bazat pe înțelegere și cooperare.

Înregistrarea la eveniment se face pe acest link. Pentru mai multe informații din domeniul turismului în Moldova găsești pe acest link.

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă