back to top

Festivalul Vinului de Autor – peste 30 de producători

Peste 35 de mici producători de vin se reunesc, pe 7 și 8 septembrie, pentru a-și prezenta creațiile unice la cea de-a doua ediție a Festivalului Vinului de Autor, un eveniment dedicat exclusiv vinului artizanal.

Fiecare vin adus la acest festival are o poveste proprie, fiind creat cu pasiune și dedicare de vinificatori care își pun sufletul în fiecare sticlă.

După succesul răsunător al primei ediții, festivalul revine cu o ediție și mai amplă, oferindu-le iubitorilor de vin o experiență inedită.

Aici ai ocazia să descoperi noi lansări de vinuri, să participi la masterclass-uri susținute de somelieri cu o vastă experiență și să te bucuri de muzică bună, concursuri și activități menite să aducă împreună generații diferite într-o atmosferă de sărbătoare.

producatori de vin festivalul vinului de autor
FOTO: Asociația Micilor Producători de Vinuri din Moldova

La eveniment vor participa Crama Mircești, Dumitraș Winery, EQUINOX, DIVUS Winery, Domeniile PRIPA, Crama Volontiri, Crama Ulinici, Crama Mihai Sava, Agrici Wine, BAHU, AlterEgo, Casa vinicolă Luca, ATU Winery, Enoteria PLATON, Gogu Winery, RIZOV, MINIS TERRIOS, Șapte Vinuri, Vinăria Poiana, Kara Gani, Pomușoară Dulcișoară, și alții.

festivalul vinului de autor participanti
FOTO: Asociația Micilor Producători de Vinuri din Moldova

Festivalul va avea loc pe 7 și 8 septembrie, în scuarul Muzeului Național de Istorie din Chișinău. Cu un bilet în valoare de 300 de lei, vei avea acces la toate zonele festivalului, un pahar de vin personalizat, precum și la 10 degustări, perfecte pentru a-ți răsfăța simțurile.

Nu rata ocazia de a experimenta un weekend plin de savoare și voie bună, în compania unor oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru vinul de calitate.

Pe lângă vin, vei avea parte de muzică live, zone de recreere și food-court. Pe parcursul zilei atmosfera va fi întreținută de DJ, iar seara va avea loc un concert.

Organizatorii s-au gândit și la copii, așa că pentru cei mici va fi amenajat un loc de joacă cu animatori.

Evenimentul începe la ora 13:00 și continuă până seara. Copiii până la 14 ani – intrarea gratuită.

Detalii și bilete sunt disponibile pe iTicket.md.

Pentru a afla și despre alte evenimente interesante care au loc în Republica Moldova accesați acest link

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă