back to top

Casa Rustică Chișcăreni – farmecul satului moldovenesc

Pensiunea „Casa Rustică” din Chișcăreni, raionul Sângerei, este o gospodărie autentică, amenajată în stil tradițional românesc al secolului al XIX-lea.

pensiunea casa rustica chiscareni sangerei
FOTO: facebook.com/Pensiunea Casa Rustică

În primul rând, atmosfera sa te transpune într-o lume de demult, plină de farmec și tradiții. Decorată cu obiecte rustice și mobilier de epocă, casa îți oferă o experiență autentică a vieții la țară.

casa rustica singerei
FOTO: facebook.com/Pensiunea Casa Rustică

Pe teritoriul gospodăriei, vizitatorii pot admira și interacționa cu animale domestice precum capre, rațe, găini și iepuri, toate contribuind la autenticitatea experienței rurale.

Capacitatea vilei este de cinci persoane, fiind ideală pentru cei care doresc să se retragă în liniște și să se bucure de peisajul natural.

pensiune casa rustica singerei
FOTO: facebook.com/Pensiunea Casa Rustică

Mai mult, situată la doar câțiva pași de natură, „Casa Rustică” îți oferă ocazia de a te bucura de aer curat, relaxare și o întoarcere la simplitatea vieții de altădată.

Perfectă pentru familii sau grupuri mici, este un loc ideal pentru o vacanță liniștită în mijlocul Moldovei rurale. Pentru detalii apelați la nr de tel: 0691 66 794

Descoperă și alte locuri de agrement din țară accesând acest link

Alte articole

hanul hanganu pensiune lalova rezina

Hanul Hanganu – refugiu tradițional și ospitalitate caldă

Într-un colț pitoresc al Republicii Moldova, la doar o oră și jumătate de Chișinău, veți descoperi un loc de poveste, perfect pentru cei care...
Turism
2
min.
insula inima m Moldovei naslavcea

Naslavcea – tărâmul comorilor ascunse ale naturii

Naslavcea, cel mai nordic punct al Republicii Moldova, situat în raionul Ocnița, impresionează prin frumusețea sa naturală unică. Satul este împărțit de râul Kisarău,...
Turism
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă