back to top

Festivalul Pădurilor la Reședința de stat de la Condrița

Pe 21 septembrie, la Reședința prezidențială de la Condrița va avea loc Festivalul Pădurilor, o sărbătoare dedicată pădurii, tradițiilor și unității noastre.

Veți avea ocazia să participați la activități interactive, ateliere creative, expoziții fascinante și discuții despre protecția mediului. Bucurați-vă de concerte live, zone de relaxare și iarmaroc plin de surprize.

Festivalul Pădurilor – program

  • Expoziții interesante
  • Ateliere și activități interactive
  • Discuții cu experți în protecția mediului
  • Distracții pentru toate vârstele
  • Concerte live
  • Zone de relaxare
  • Iarmaroc

Totodată, pentru a facilita accesul persoanele la Festival va fi organizat transport public chiar din Piața Marii Adunări Naționale PMAN până la porțile Festivalului. Autocarele vor circula cel puțin o dată în jumătate de oră, în ambele direcții, pe parcursul întregii zile, prețul unui bilet va fi de 6 lei (sau abonamentul pentru transport public)

Pornire spre Condrița: 9:40, ultima rută spre Chișinău: 21:30.

Participarea este gratuită, dar puteți contribui la achiziționarea puieților pentru plantare prin cumpărarea de bilete speciale pe care le găsiți pe iTicket.

Festivalul Pădurilor va avea loc la reședința prezidențială din Condrița între orele 11:00-21:00.

Evenimentul face parte din Programul Național de Împădurire, sub egida Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, lansat în 2023.

Este cea mai amplă acțiune de acest fel din istoria țării, care își propune în următorii 10 ani să împădurim circa 150 mii de ha. 

La plantări participă o țară întreagă – instituții ale statului, organizații neguvernamentale și toți oamenii cărora le pasă. 

Pentru mai multe detalii organizatorice, accesați informațiile de pe pagina Ziua Mediului sau a evenimentului Festivalul Pădurilor.

Te-ar putea interesa și acest eveniment Jazz pe prispa unei case bătrânești de peste 100 de ani

Alte articole

expoziție de bostani la festivalul gastronomic Bostaniada 2024

Festivalul Gastronomic Bostaniada – petrecere printre bostani

În ultimul weekend din luna septembrie, va avea loc tradiționalul Festivalul Etno - Gastronomic Bostaniada. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, organizatorii te invită...
Evenimente
1
min.
festivalul gastronomic Bostaniada hoginesti criuleni

Bostaniada 2024 – vino să vezi cel mai mare bostan din...

Pe 28 și 29 septembrie, Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru toți cei care iubesc natura, timpul petrecut alături de familie și prieteni, și sunt...
Evenimente
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă