back to top

Cuib Complex Turistic – relaxare în inima naturii de la Strășeni

Situat în inima Moldovei, Cuib Complex Turistic din localitatea Căpriana, raionul Strășeni este destinația perfectă pentru o escapadă relaxantă și memorabilă.

Amplasat într-un peisaj pitoresc, Cuib Complex Turistic se află lângă Mănăstirea Căpriana și oferă o priveliște încântătoare asupra naturii, fiind locul ideal pentru cei care doresc să se deconecteze de agitația cotidiană.

Cazare confortabilă: Complexul dispune de 5 camere (2 panoramice și 2 simple), decorate cu bun gust pentru a vă oferi tot confortul necesar.

Activități diverse: De la plimbări relaxante în natură, la activități recreative și sportive, Cuib Complex Turistic are ceva pentru toată lumea. Aici puteți vizita: Mănăstirea Căpriana, Izvorul lui Avram, Stejarul lui Ștefan cel Mare, Lacurile și viile din preajma mănăstirii. Pentru vizitatorii Restaurantului, gazdele pun la dispoziție biciclete gratis.

Gastronomie locală: Restaurantul complexului oferă un meniu variat, care reflectă bogăția gastronomică a regiunii. Aici puteți savura preparate tradiționale moldovenești, plăcinte, zeamă, sarmale, toate pregătite cu pasiune și ingredientele cele mai proaspete.

cuib complex turistic

Alte articole

hanul hanganu pensiune lalova rezina

Hanul Hanganu – refugiu tradițional și ospitalitate caldă

Într-un colț pitoresc al Republicii Moldova, la doar o oră și jumătate de Chișinău, veți descoperi un loc de poveste, perfect pentru cei care...
Turism
2
min.
insula inima m Moldovei naslavcea

Naslavcea – tărâmul comorilor ascunse ale naturii

Naslavcea, cel mai nordic punct al Republicii Moldova, situat în raionul Ocnița, impresionează prin frumusețea sa naturală unică. Satul este împărțit de râul Kisarău,...
Turism
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă