back to top

Locuri.md – un proiect pentru oamenii și satele din Moldova

Dragi urmăritori, astăzi, de Ziua Independenței Republicii Moldova, lansăm Locuri.md – un site dedicat localităților rurale din țara noastră. Este mai mult decât un simplu proiect online; este o încercare de a aduce în lumină frumusețea și autenticitatea satelor moldovenești, un loc unde poveștile oamenilor, tradițiile și peisajele noastre unice se întâlnesc într-un singur loc.

Locuri.md nu este doar despre locuri, ci despre oamenii care fac aceste locuri speciale și care contribuie la dezvoltarea rurală. Fiecare sat are o poveste, iar noi ne propunem să le spunem pe toate – de la obiceiuri păstrate cu sfințenie, la munca neobosită a celor care păstrează vie tradiția rurală și celor care promovează dezvoltarea satelor.

Lansarea acestui site într-o zi atât de simbolică nu este o coincidență. Este un tribut adus libertății de a fi noi înșine, de a ne mândri cu rădăcinile noastre și de a arăta lumii ce are mai frumos Moldova.

Locuri.md este un proiect dezvoltat cu suportul Agrobiznes, cel mai mare portal agricol din țară, care și-a extins misiunea de a susține și comunitățile rurale din Moldova.

Acest site s-a format pe baza comunității de Facebook Locuri din Moldova, creată pe 12 mai 2013, care a adunat peste 80 de mii de urmăritori. Pagina promovează cele mai frumoase și autentice locuri din Republica Moldova.

Vă invităm să explorați și să redescoperiți împreună cu noi satele Moldovei, să aflați poveștile din spatele fiecărui colț de țară și să simțiți căldura oamenilor care fac din aceste locuri adevărate comori naționale.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie!

Alte articole

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă