back to top

Casa Bunicului – locul perfect pentru relaxare în sudul țării

Casa Bunicului, o agropensiune din satul Pașcani, raionul Cahul, a fost fondată în 2018 de către soții Dumitru și Lidia Lazăr, din dorința de a lăsa un patrimoniu valoros atât pentru familie, cât și pentru comunitatea locală.

Situată pe traseul internațional Cahul-Giurgiulești, aproape de râul Prut și lacul natural Manta, pensiunea reprezintă un loc ideal pentru turiștii dornici să descopere frumusețea autentică a regiunii.

casa bunicului pascani cahul
FOTO: facebook.com/Pensiunea Casa Bunicului Cahul/Pașcani

Ospitalitatea călduroasă a gazdelor și aromele autentice ale preparatelor moldovenești vă vor cuceri, făcându-vă să vă doriți să reveniți din nou și din nou.

casa bunicului
FOTO: casabunicului.com

Mai mult, Casa Bunicului este locul ideal pentru o noapte de relaxare și o masă sănătoasă, gătită cu drag, după o zi de aventură cu bicicleta prin frumusețile regiunii.

pensiunea casa bunicului cahul
FOTO: facebook.com/Pensiunea Casa Bunicului Cahul/Pașcani

Inspirația pentru acest proiect a venit din Polonia, de la cumnata Lidiei, care gestionează un restaurant ce promovează vinurile moldovenești produse chiar în Pașcani sub brandul „Vinuri de Pașcani”.

casa bunicului pascani cahul curte
FOTO: casabunicului.com

Casa Bunicului s-a transformat într-o destinație atractivă pentru turiști internaționali, având deja un public stabil din Polonia și din rândul vizitatorilor locali.

agropensiune casa bunicului pascani cahul
FOTO: facebook.com/Pensiunea Casa Bunicului Cahul/Pașcani

Atmosfera caldă și autentică a locului, alături de ospitalitatea gazdelor, face ca fiecare oaspete să se simtă parte din familie.

Tot în raionul Cahul puteți vizita și Colinele de Aur de la Cahul, Muzeul Pâinii, Casa-Muzeu La Mama Catița, Eco – Village Văleni, și Lacul Beleu una dintre cele mai frumoase comori naturale ale Moldovei.

Alte articole

hanul hanganu pensiune lalova rezina

Hanul Hanganu – refugiu tradițional și ospitalitate caldă

Într-un colț pitoresc al Republicii Moldova, la doar o oră și jumătate de Chișinău, veți descoperi un loc de poveste, perfect pentru cei care...
Turism
2
min.
insula inima m Moldovei naslavcea

Naslavcea – tărâmul comorilor ascunse ale naturii

Naslavcea, cel mai nordic punct al Republicii Moldova, situat în raionul Ocnița, impresionează prin frumusețea sa naturală unică. Satul este împărțit de râul Kisarău,...
Turism
1
min.

Urmărește-ne pe

80,200FaniÎmi place
14,300CititoriConectați-vă
90CititoriConectați-vă
8,700CititoriConectați-vă
620CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă